pc vastgoed ontwikkelt


Eelde

Vrij wonen

aan de Esweg

Onder de noemer ‘Wonen in de landgoederenzone’ verrijst onder handen van de gemeente Tynaarlo in Eelde de nieuwe woonwijk Groote Veen. PC Vastgoed ontwikkelt in deze jonge wijk een aantal vrijstaande en halfvrijstaande villa’s aan de Esweg. Alle halfvrijstaande villa's zijn inmiddels verkocht.

Eelde

Heerlijk leven

in prettig Eelde
Groote Veen

Aan de oostkant van het dorp, grenzend aan de landgoedzone, ligt de wijk Groote Veen. De sfeer van de landgoedzone komt op verschillende manieren in de wijk terug. Groote Veen heeft een groene uitstraling. Aantrekkelijke architectuur en aangename openbare ruimtes worden er optimaal gecombineerd.

Ook de villa's van De Esweg ademen deze sfeer uit.

Situatie overzicht

Wonen dichtbij de stad

en in de natuur
De getoonde impressie en plattegronden van de vrijstaande villa geven de basiswoning weer. Verkoopprijs v.a. EUR 535.000,- v.o.n. Kaveloppervlak v.a. circa 575 m². Het is ook mogelijk een gereduceerde variant van de vrijstaande villa op maat te laten maken. Prijs hiervan is op aanvraag.

ga over de rondjes met de muis voor meer info

Bouwnummer: 1
Huisnummer: 70
Status: Verkocht
Kaveloppervlak: 632m²
Verkoopsom: n.v.t.
Bouwnummer: 2
Huisnummer: 68
Status: Verkocht
Kaveloppervlak: 629m²
Verkoopsom: n.v.t.
Bouwnummer: 3
Huisnummer: 66
Status: Verkocht
Kaveloppervlak: 384m²
Verkoopsom: n.v.t.
Bouwnummer: 4
Huisnummer: 64
Status: Verkocht
Kaveloppervlak: 389m²
Verkoopsom: n.v.t.
Bouwnummer: 5
Huisnummer: 62
Status: Verkocht
Kaveloppervlak: 394m²
Verkoopsom: n.v.t.
Bouwnummer: 6
Huisnummer: 60
Status: Verkocht
Kaveloppervlak: 399m²
Verkoopsom: n.v.t.
Bouwnummer: 7
Huisnummer: 58
Status: Verkocht
Kaveloppervlak: 404m²
Verkoopsom: EUR n.v.t.
Bouwnummer: 8
Huisnummer: 56
Status: Verkocht
Kaveloppervlak: 406m²
Verkoopsom: n.v.t.
Bouwnummer: 9
Huisnummer: 54
Status: Beschikbaar
Kaveloppervlak: 575m²
Verkoopsom: EUR 535.000,- v.o.n.
Bouwnummer: 10
Huisnummer: 52
Status: Beschikbaar
Kaveloppervlak: 577m²
Verkoopsom: EUR 535.000,- v.o.n.

Omschrijving

 

Type

Villa's
De woningen hebben een moderne uitstraling en stijlvolle vormgeving. De groenstrook met oprit naar de garage en de grote voortuin bieden u veel privacy vanaf de Esweg. De percelen hebben allen een ruime oppervlakte met een directe toegang aan de achterzijde tot de wijk Groote Veen. De architectuur is eigentijds met een asymmetrische voorgevel. Hierbij wordt aandacht besteed aan het zorgvuldig uitzoeken van de kleuren en materialen, zoals de gevelstenen en de houten gevelbekleding. De woningen worden gasloos gebouwd door toepassing van een luchtwarmtepomp in plaats van een CV-ketel.

Kennismaken?

Bellen, mailen, afspreken...

De getoonde impressie en plattegronden geven de basiswoning weer. Ontwikkelaar PC Vastgoed toont u graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden, neem gerust contact op voor meer informatie.

Met hartelijke groet,
PC Vastgoed

PC Vastgoedontwikkeling B.V.
Ubbo Emmiussingel 27
9711 BC Groningen

T 050 - 369 41 40
info@pcvastgoed.nl

Villa

vrijstaande

villa

Op de begane grond van de vrijstaande woningen is een ruime living en een woonkeuken aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers met vaste trap naar de tweede verdieping met een hobbykamer en ruimte voor berging en techniek. Naar wens kunt u de indeling aanpassen of de woning uitbreiden. Misschien wilt u wel extra slaapkamers, een kantoor aan huis of slapen op de begane grond? Of de woning in zijn geheel verlengen aan de achterzijde? We vertalen graag uw woonwensen. Zo wordt het een heerlijk “thuis”.


Begane grond
esweg-beganegrond
Eerste verdieping
esweg-eersteverdieping
Tweede verdieping
esweg-tweedeverdieping
Villa

halfvrijstaande

villa

De halfvrijstaande woningen hebben twee verschillende helften: aan de voorgevel een groot raam tot aan de grond of een 'erker' aan de voorzijde. Op de begane grond is een ruime living en een woonkeuken aan de tuinzijde. op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers met vaste trap naar de tweede verdieping met ruimte voor berging en techniek. Naar wens kunt u de woning uitbreiden op de begane grond. Of misschien wilt u wel koken aan de straatzijde, een kantoor aan huis of slapen op de begane grond? Er is al een aantal opties voor u uitgewerkt. We maken voor u graag een “thuis”.


Begane grond model A
esweg-beganegrond
Begane grond model B
esweg-tweedeverdieping
Eerste verdieping A
esweg-eersteverdieping
Eerste verdieping B
esweg-eersteverdieping
Tweede verdieping A
esweg-tweedeverdieping
Tweede verdieping B
esweg-tweedeverdieping