pc vastgoed ontwikkelt


Ter Borch

Exclusief royaal

in parkachtig groen

PC Vastgoed realiseert in Ter Borch twaalf exclusieve vrijstaande villa’s. Een unieke mogelijkheid om royaal en persoonlijk te wonen, dichtbij de stad en omgeven door natuur. In de eerste fase van de Kroon zijn vier van deze villa's gerealiseerd.

Ter Borch

Een villa in een parklandschap

waar stad en natuur elkaar ontmoeten
Ter Borch

In Ter Borch kunt u royaal wonen, dichtbij de stad en omgeven door natuurgebieden als het Paterswoldsemeer, Piccardhofplas en de Peizermaden. De Kroon is onderdeel van één van de drie wijken van Ter Borch: Tuinwijk. Een wijk waar het beeld bepaald wordt door met bomen omzoomde lanen, hagen en grote tuinen.

Omschrijving

 

Type

Villa’s
De vier villa's zijn op maat gemaakt. Zowel in de grootte van de woning, de oppervlakte van het perceel, de indeling en het materiaalgebruik was inbreng van de koper mogelijk. Samen met de architect werd het ontwerp van de villa's tot stand gebracht.

Kennis maken?

Bellen, mailen, afspreken...

Heeft u interesse, wilt u meer weten over onze projecten of wilt u kennismaken met de bewoners van onze villa's? Neem gerust contact met ons op, wij plannen met u graag een oriënterend gesprek.

Met hartelijke groet,
PC Vastgoed

PC Vastgoedontwikkeling B.V.
Ubbo Emmiussingel 27
9711 BC Groningen

T 050 - 369 41 40
info@pcvastgoed.nl

Kroon van Tuinwijk fase 2
Villa type I

Villa type I

type I

Met de tweede verdieping aan de voorzijde wordt er een stijlvol hoog front gecreëerd bij Villa I. Het glaswerk aan de voorzijde van de eerste en tweede verdieping vormt een aaneengesloten geheel. Dit zorgt voor schitterend lichtinval op beide verdiepingen en creëert een prachtig beeld.


Begane grond
kroonvantuinwijk-type1-beganegrond
Eerste verdieping
kroonvantuinwijk-type1-eersteverdieping
Tweede verdieping
kroonvantuinwijk-type1-tweedeverdieping
Villa type II

Villa

type II

Villa II heeft net als villa I een bijzonder statige uitstraling. Het strakke lijnenwerk zorgt voor een mooi contrast met de omgeving. Bij villa II is er een gelaagdheid gecreëerd door middel van een dakterras aan de voorzijde, op de tweede verdieping. De woonkamer ligt aan de tuinzijde en de woonkeuken aan de straatzijde.

Begane grond
kroonvantuinwijk-type2-beganegrond
Eerste verdieping
kroonvantuinwijk-type2-eersteverdieping
Tweede verdieping
kroonvantuinwijk-type2-tweedeverdieping