pc vastgoed ontwikkelt


Groningen

Piccardthof appartementen

in ontwikkeling
Op de hoek van de Ter Borchlaan en de Aalscholver in Groningen ontwikkelen we een kleinschalig gebouw met 8 luxe appartementen.

De appartementen zijn gelegen aan het water, aan de vijver tussen de Ter Borchlaan en de Snip. Doordat het gebouw vlak boven het water wordt gepositioneerd, liggen de appartementen verdiept ten opzichte van de omgeving. De bouwhoogte ten opzichte van de straat is daarmee niet hoger dan de gemiddelde woning in de omgeving.

Het ontwerp voor de zes ruime appartementen en twee penthouses is gemaakt door architectenbureau De Zwarte Hond en heeft nog een voorlopige status. Alle appartementen krijgen een garage met ruimte voor een auto en het stallen van fietsen. Daarnaast kan er worden geparkeerd op eigen terrein.

We hebben inmiddels bij de gemeente Groningen de omgevingsvergunning aangevraagd voor het wijzigen van de bestemming op deze locatie van de functie ‘gemengd’ naar de bestemming ‘wonen’. We verwachten dat de appartementen in het najaar van 2019 in de verkoop kunnen worden gebracht.

Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Laat dan uw gegevens achter onder de knop interesse.  

Kennismaken?

Bellen, mailen, afspreken....
Heeft u interesse of een vraag? Neem gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter.

Met hartelijke groet,
PC Vastgoed

PC Vastgoedontwikkeling B.V.
Ubbo Emmiussingel 27
9711 BC Groningen

T 050 - 369 41 40
info@pcvastgoed.nl