pc vastgoed ontwikkelt


Boornbergum

Uw identiteit op

uw eigen eiland

Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

PC Vastgoed heeft in Boornbergum een aantal exclusieve eilandvilla's gerealiseerd. Alle eilandvilla's zijn op maat gemaakt. Zowel in de grootte, de indeling en het materiaalgebruik was inbreng van de koper mogelijk.

Boornbergum

Wonen in een eilandvilla

betekent ultieme rust en ontspanning
Boornbergum

Te midden van het uitgestrekte coulisselandschap woont u in een landelijke omgeving met een prachtige ligging tussen het riet, in de nabijheid van Drachten en de uitgestrekte watergebieden van de regio.

Omschrijving

 

Type

Villa's

Alle villa’s zijn op maat gemaakt. Zowel in de grootte van de woning, de oppervlakte van het perceel, de indeling en het materiaalgebruik was eigen inbreng mogelijk. Samen met de architect is het ontwerp van de individuele villa's tot stand gebracht.

Villa type I

Rieteilanden

Eilandvilla

In de wijk rieteilanden in Boornbergum zijn bijzondere eilandvilla's gerealiseerd. Te midden van het uitgestrekte coulisselandschap woont u op uw eigen eiland, gekoppeld aan een smalle landtong tussen het riet. In een landelijke omgeving met een prachtige ligging, in de nabijheid van Drachten en de uitgestrekte watergebieden van de regio. De villa`s hebben vrij uitzicht over water en het aangrenzende landelijke gebied.


Begane grond
eilandvilla-beganegrond
Eerste verdieping
eilandvilla-eersteverdieping