pc vastgoed ontwikkelt


Boornbergum

Uw identiteit op

uw eigen eiland

PC Vastgoed realiseert in Boornbergum zes exclusieve eilandvilla's. Alle eilandvilla's worden op maat gemaakt. Zowel in de grootte, de indeling en het materiaalgebruik is uw inbreng mogelijk. Samen met de architect wordt het ontwerp van uw individuele villa tot stand gebracht.

Boornbergum

Wonen in een eilandvilla

betekent ultieme rust en ontspanning
Boornbergum

Te midden van het uitgestrekte coulisselandschap woont u in een landelijke omgeving met een prachtige ligging tussen het riet, in de nabijheid van Drachten en de uitgestrekte watergebieden van de regio.

Situatie overzicht

Landelijke omgeving

nabijheid van Drachten
Verkoopprijzen eilandvilla op maat v.a. EUR 630.000,- v.o.n. Eilandoppervlak v.a. circa 700 m²

ga over de rondjes met de muis voor meer info

Bouwnummer: 1
Status: Verkocht
Verkoopsom: n.v.t.
Bouwnummer: 2
Status: Beschikbaar
Verkoopsom: n.t.b.
Bouwnummer: 3
Status: Verkocht
Verkoopsom: n.v.t.
Bouwnummer: 4
Status: Beschikbaar
Verkoopsom: n.t.b.
Bouwnummer: 5
Status: Beschikbaar
Verkoopsom: n.t.b.
Bouwnummer: 6
Status: Beschikbaar
Verkoopsom: n.t.b.

Omschrijving

 

Type

Villa's

Alle villa’s worden op maat gemaakt. Zowel in de grootte van de woning, de oppervlakte van het perceel, de indeling en het materiaalgebruik is uw inbreng mogelijk. Samen met de architect wordt het ontwerp van uw individuele villa tot stand gebracht.

Kennis maken?

Bellen, mailen, afspreken...

Heeft u interesse, wilt u meer weten over onze projecten of wilt u kennismaken met de bewoners van onze villa's? Neem gerust contact met ons op, wij plannen met u graag een oriënterend gesprek.

Met hartelijke groet,
PC Vastgoed

PC Vastgoedontwikkeling B.V.
Phebensstraat 7
9711 BL Groningen

T 050 - 369 41 40
info@pcvastgoed.nl

Villa type I

Rieteilanden

Eilandvilla

In de wijk rieteilanden in Boornbergum worden 6 heel bijzondere eilandvilla's gerealiseerd. Te midden van het uitgestrekte coulisselandschap woont u op uw eigen eiland, gekoppeld aan een smalle landtong tussen het riet. In een landelijke omgeving met een prachtige ligging, in de nabijheid van Drachten en de uitgestrekte watergebieden van de regio. De villa`s hebben vrij uitzicht over water en het aangrenzende landelijke gebied.

Alle eilandvilla's worden op maat gemaakt. Zowel in de grootte, de indeling en het materiaalgebruik is uw inbreng mogelijk. Samen met de architect wordt het ontwerp van uw individuele villa tot stand gebracht.


Begane grond
eilandvilla-beganegrond
Eerste verdieping
eilandvilla-eersteverdieping