Wonen aan het water in Ter Borch

Uw eigen unieke vrijstaande villa op maat in Ter Borch! De villa wordt gesitueerd op een schiereiland gelegen aan De Azuurjuffer te Eelderwolde.

De Rietwijk is het laatste deelgebied van Ter Borch, een hoogwaardige woonwijk aan de stadsrand van Groningen. Je woont hier tussen de watervogels en het riet met het natuurgebied ‘De Onlanden’ en het stadscentrum van Groningen op fietsafstand. De Onlanden vormen een uitgestrekt natuurgebied met een rijkdom aan flora en fauna, terwijl je in het centrum van Groningen kunt genieten van alle stadse voorzieningen op het gebied van sport, winkels, horeca en cultuur. Uiteraard is er ook veel te beleven in de directe omgeving. Ter Borch heeft wijkvoorzieningen zoals een basisschool, kinderdagverblijf en huisartsenpost, terwijl Eelde/Paterswolde diverse supermarkten, wandellocaties en horeca aan het water biedt.

De villa is een ruime vrijstaande woning met een kenmerkende veranda, riante woonkamer, studeerkamer, keuken, eetkamer met vide, vier slaapkamers en een zolder. De woning is naar wens op maat te maken. Bijvoorbeeld door het creëren van een extra slaap- en badkamer op de begane grond of een extra grote leefkeuken. Tevens is er een mogelijkheid tot het realiseren van een aanlegsteiger, zodat je vanaf het water kunt genieten van de rust en ruimte die deze unieke omgeving biedt.

De kavel heeft een oppervlakte van circa 820m2 en is gelegen aan het water, met een tuin rondom het huis. Je krijgt bij de kavel een strook water in eigendom.

Bij de verkoopprijs zijn o.a. zonnepanelen, vloerverwarming, sanitair en tegelwerk inbegrepen. Een keuken, wand- en vloerafwerking en tuinaanleg is exclusief. De woning wordt gebouwd zonder gasaansluiting en voorzien van een luchtwarmtepomp.

 

De woningen zijn inmiddels verkocht en opgeleverd.

Klik hieronder voor plattegronden en gevels

VK 110 NIVO 0
VK 120 NIVO 1
VK 130 NIVO 2
VK 140 DAKPLAN
VK 220 VOORGEVEL
VK 220 ZIJGEVEL RECHTS
VK 221 ACHTERGEVEL
VK 221 ZIJGEVEL LINKS
VK 110 NIVO 0 VK 120 NIVO 1 VK 130 NIVO 2 VK 140 DAKPLAN VK 220 VOORGEVEL VK 220 ZIJGEVEL RECHTS VK 221 ACHTERGEVEL VK 221 ZIJGEVEL LINKS