pc vastgoed ontwikkelt

onafhankelijk, risicodragend en op eigen wijze. Vernieuwende woonconcepten van villa’s op maat tot appartementengebouwen. Van regisseur in wonen op maat tot partner in gebieds- en vastgoedontwikkeling.

We gaan verder dan wonen alleen, we ontwikkelen de leefomgeving integraal mee. We zien kansen en creëren deze. Optimaal wonen is leven op een veilige, bereikbare en prettige plek. Wij maken van een huis een thuis.

pc vastgoed is

een gedreven team met passie voor architectuur en lifestyle. We zijn ambitieus in ons vak en hebben lef om dingen anders aan te pakken. We sluiten geen compromissen en gaan voor het maximaal haalbare. Zijn open en eerlijk en werken op basis van vertrouwen samen. We luisteren en denken mee. Niet op afstand, maar van dichtbij en betrokken. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Op onze site vindt u een selectie van de projecten die we momenteel ontwikkelen en uitvoeren, maar ook enkele afgeronde projecten. Wilt u meer weten over onze projecten of met ons kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op!