Esweg Eelde

In aanbouw
Project type: Villa

Omschrijving

Vrijstaand wonen in Groote Veen

Vrij wonen aan de Esweg

Pc vastgoed heeft in de jonge wijk Groote Veen een aantal vrijstaande en halfvrijstaande villa’s ontwikkelt, gelegen aan de Esweg.

De woningen hebben een moderne uitstraling en stijlvolle vormgeving. De groenstrook met oprit naar de garage en de grote voortuin bieden u veel privacy. De architectuur is eigentijds met een asymmetrische voorgevel. Omdat een groot deel van de woningen inmiddels is gerealiseerd, nodigen wij u van harte uit om dit live alvast te bekijken.

Op de begane grond is een ruime living en een woonkeuken aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers met vaste trap naar de tweede verdieping met een hobbykamer en ruimte voor berging en techniek. Naar wens maken we de woning voor u op maat. U kunt bijvoorbeeld de indeling aanpassen, de woning uitbreiden of misschien zelfs wel verkleinen. Wilt u extra slaapkamers? Een kantoor aan huis of slapen op de begane grond? We vertalen graag uw woonwensen. Zo wordt het een heerlijk “thuis”.

De getoonde impressie en plattegronden geven de basiswoning weer. Op dit moment is alleen de vrijstaande villa met bouwnummer 09 nog beschikbaar, de overige woningen zijn verkocht en inmiddels in aanbouw of zelfs al opgeleverd.

Klik hieronder voor plattegronden en gevels

Bovenstaande plattegronden zijn gespiegeld weergegeven t.o.v. de werkelijke situatie.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons
op of laat uw gegevens achter

pc vastgoed
Ubbo Emmiussingel 27
9711 BC Groningen

T 050 – 369 41 40
E info@pcvastgoed.nl


Dhr.Mevr.


Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, lees je in ons privacy statement