Wetter Wenje: Wonen aan het water in Middelsee – Leeuwarden

“Hier komt iets bijzonders boven water!” schrijft de gemeente Leeuwarden. Lees er alles over op de speciale site die ze voor deze nieuwe wijk hebben gelanceerd: https://middelsee.nl/.

Centraal in Middelsee ligt Wetterstêd. In dit deelgebied ontwikkelen wij onder andere acht vrijstaande waterwoningen. Deze acht vrijstaande woningen kenmerken zich door de ligging aan het water, wat een ultiem vrijheidsgevoel geeft. De woningen krijgen een ruime living met een open keuken aan de waterzijde, grenzend aan het buitenterras. Er zijn drie slaapkamers en alles is gelijkvloers. Iedere woning krijgt een eigen privé parkeerplaats voor één auto, een royale (fietsen-)berging en heeft een ligplaats voor een bootje. Naar wens wordt een alternatieve indeling van slaap-/werkkamer(s) en/of  een extra badkamer voor kopers gerealiseerd. of kon worden gekozen voor een hoger plafond in de woonkamer voor een extra ruimtelijke beleving.

Alle woningen zijn inmiddels verkocht en de bouw is gestart! Bouwbedrijf De Vries koerst erop de woningen voor het einde van 2024 aan de kopers te leveren.

 

Ontwerp door: VdpArchitecten uit Groningen 

Gebouwd door: Bouwbedrijf De Vries Leeuwarden B.V.

Klik hieronder voor plattegronden en gevels

20230329 FUNDA_situatie_logo_WetterWenjeMiddelsee
BGG
nivo1
zijgevel/westgevel
zijgevel.oostgevel
20230329 FUNDA_situatie_logo_WetterWenjeMiddelsee BGG nivo1 zijgevel/westgevel zijgevel.oostgevel