pc vastgoed ontwikkelt

PC Vastgoed ontwikkelt

Onafhankelijk, risicodragend en op eigen wijze woonconcepten met villa’s op maat. We gaan daarbij verder dan wonen alleen, we ontwikkelen de leefomgeving integraal mee. Wonen om te leven op een veilige, bereikbare en prettige plek. Zo ontwikkelen we villa’s die passen bij mensen en hun leefomgeving, in een persoonlijk afgestemd op maat traject. We zijn daarbij regisseur in wonen op maat.

Maar ook zijn wij partner in gebieds- en vastgoedontwikkeling. Wij delen onze expertise graag met onze klanten. Met gemeenten, corporaties, architecten of adviseurs. We denken mee als het gaat om de inrichting van een totaal gebied voor de realisatie van optimaal wonen.

PC Vastgoed is

Een flexibel team met passie voor lifestyle en architectuur. Wij voelen ons zeer betrokken bij onze klanten en zijn ambitieus in ons vak. Hebben lef om dingen anders aan te pakken op een integere wijze. Zijn open en eerlijk en willen op basis van vertrouwen met onze klanten en partners samenwerken. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Kijk gerust rond op deze site, ons portfolio. U vindt er een selectie van de projecten die we momenteel ontwikkelen en uitvoeren. Wilt u meer over de projecten weten of kennismaken met de bewoners van onze villa’s dan regelen we dat graag. PC Vastgoed ontwikkelt voor mensen, bel ons gerust.