pc vastgoed ontwikkelt


Eelde

Statige laan in

landgoedzone

De villa met woonkamer aan de voortuin valt meteen op vanwege de ruimte en de luxueuze uitstraling. De villa heeft, evenals de vrijstaande variant, een bijzonder mooie kadering van het woonkamer-raam. Samen met het overstek levert dat een statig uiterlijk op. De beschikbare hoekkavel 1a wordt gerealiseerd met een versmalde garage. Ook hier is er een eigentijdse asymmetrische dakvorm. Met het fraaie metselwerk, bestaand uit hoogwaardige materialen, is het een prachtige, eigentijdse villa.

Eelde

Heerlijk leven

in prettig Eelde
Groote Veen

Aan de oostkant van het dorp, grenzend aan de landgoedzone, ligt de wijk Groote Veen. De sfeer van de landgoedzone komt op verschillende manieren in de wijk terug. Groote Veen heeft een groene uitstraling. Aantrekkelijke architectuur en aangename openbare ruimtes worden er optimaal gecombineerd.

Ook de villa's van De Hoorn ademen deze sfeer uit. De villa's liggen aan de Wolfhorn, een rustige weg met veel groen. De villa's hebben ruime kavels, grote tuinen en een riant woonoppervlak.

Situatie overzicht

Wonen dichtbij de stad

en in de natuur
Verkoopprijzen halfvrijstaande villa v.a. EUR 384.000,- v.o.n. Kaveloppervlak v.a. circa 405 m²

ga over de rondjes met de muis voor meer info

Half vrijstaande villa Laanwonen

Bouwnummer: 1A
Adres: Wolfhorn 26A
Status: Verkocht
Kaveloppervlak: 405m²
Verkoopsom: n.v.t.

Half vrijstaande villa Tuinwonen

Bouwnummer: 1B
Status: Verkocht
Kaveloppervlak: 410m²
Verkoopsom: n.v.t.

Omschrijving

 

Type

Villa's
De halfvrijstaande villa's zijn er in twee varianten: laanwonen en tuinwonen. Bij de laanwoningen is het wonen gericht op de voorzijde van de villa. Bij de reeds verkochte tuinwoningen is de woonkamer op de achtertuin gericht. De verkochte vrijstaande villa's zijn laangericht. Voor alle villa's geldt: er is veel ruimte voor individuele wensen.

Kennis maken?

Bellen, mailen, afspreken...

Heeft u interesse, wilt u meer weten over onze projecten of wilt u kennismaken met de bewoners van onze villa's? Neem gerust contact met ons op, wij plannen met u graag een oriënterend gesprek.

Met hartelijke groet,
PC Vastgoed

PC Vastgoedontwikkeling B.V.
Ubbo Emmiussingel 27
9711 BC Groningen

T 050 - 369 41 40
info@pcvastgoed.nl

Villa type I

Vrijstaande

villa
Luxueuze, ruime woning

De vrijstaande villa is een luxueuze, ruime woning. Bij het exterieur valt meteen de mooie kadering van het woonkamerraam op. Samen met het fraaie gevelwerk, bestaande uit hoogwaardige materialen en ingetogen kleuren, geeft dit de villa een statige entree.

Met de asymmetrische dakvorm heeft de villa een eigentijdse uitstraling. Opvallend zijn verder de kleurpatronen in het glas, die u zelf kunt vormgeven.


Begane grond
dehoorn-type1-beganegrond
Eerste verdieping
dehoorn-type1-eersteverdieping
Tweede verdieping
dehoorn-type1-tweedeverdieping
Villa type II

Half vrijstaande

villa tuinwonen
Relaxen in een ruime tuin

De villa met woonkamer aan de achtertuin valt meteen op vanwege de ruimte en de luxueuze uitstraling. De asymmetrische dakvorm, de grote ramen, het fraaie gevelwerk: uit alles blijkt dat het een riante, luxe villa is.

Gebouwd van hoogwaardige materialen. Dit wordt nog eens benadrukt door het slaapkamerbalkon op de eerste verdieping.

Begane grond
dehoorn-type2-beganegrond
Eerste verdieping
dehoorn-type2-eersteverdieping
Tweede verdieping
dehoorn-type2-tweedeverdieping
Villa type III

Half vrijstaande

villa laanwonen

De villa met woonkamer aan de voortuin valt meteen op vanwege de ruimte en de luxueuze uitstraling. De villa heeft, evenals de vrijstaande variant, een bijzonder mooie kadering van het woonkamer-raam. Samen met het overstek levert dat een statig uiterlijk op. De beschikbare hoekkavel 1a wordt gerealiseerd met een versmalde garage.

Ook hier is er een eigentijdse asymmetrische dakvorm. Met het fraaie metselwerk, bestaand uit hoogwaardige materialen, is het een prachtige, eigentijdse villa.


Begane grond
dehoorn-type3-beganegrond
Eerste verdieping
dehoorn-type3-eersteverdieping
Tweede verdieping
dehoorn-type3-tweedeverdieping