Het Bolwerk Middelsee, Leeuwarden

In verkoop
Project type: Eengezinswoning

Omschrijving

Het Bolwerk: Stads wonen in Wetterstêd

Wonen in Wetterstêd Middelsee – Leeuwarden

“Middelsee is de nieuwe wijk van Leeuwarden, direct onder het Van Harinxmakanaal. Geen brave nieuwbouwwijk maar een echt stuk stad met zo’n 3200 woningen. Compact opgezet maar met veel water en groen. In Wetterstêd ben je omringd door straten waarin de architectuur geïnspireerd is op de klassieke Friese steden, zoals Workum, Dokkum en Sloten. Bovendien bevindt het centrum van Leeuwarden zich op loop-, fiets- en vaarafstand.

Het Bolwerk is een project met 29 karakteristieke woningen. Bestaande uit 5 charmante woningtypen waarin de verscheidenheid van de oorspronkelijke vestingsteden terugkomt. Met aan de west- en noordzijde een pad langs de waterkant. In sommige gevallen zelfs met voortuin.

De woningen hebben een eigen tuin met (fietsen)berging en privé parkeerplaats. Of een eigen parkeerplaats in het aangrenzende gemeenschappelijke middengebied. En elk huis heeft een eigen gevelkleur, dus elke woning is uniek! Natuurlijk mogen klassieke details zoals rollagen, de raamindeling met stenen vensterbanken en een bijzondere ‘sluitsteen’ met huisnummer niet ontbreken. Zo onderscheidt Het Bolwerk zich als een charmant stukje Wetterstêd.

Fase A, B en C zijn in de verkoop. Hierover is meer te lezen op de projectwebsite: www.woneninhetbolwerk.nl

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met de makelaars van dit project

Makelaardij Friesland
T (058) 244 91 00
E nieuwbouw@makelaardijfriesland.nl

of

Makelaardij Hoekstra
T (058) 233 7 382
E nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl