Eengezinswoningen Middelsee, Leeuwarden

In ontwikkeling
Project type: Eengezinswoning

Description

Het Bolwerk: Stads wonen in Wetterstêd

Wonen in Wetterstêd Middelsee – Leeuwarden

Hier komt iets bijzonders boven water!” schrijft de gemeente Leeuwarden op de speciale site die ze voor deze nieuwe wijk hebben gelanceerd.

“Middelsee is de nieuwe wijk van Leeuwarden, direct onder het Van Harinxmakanaal. Geen brave nieuwbouwwijk maar een echt stuk stad met zo’n 3200 woningen. Compact opgezet maar met veel water en groen. Met een robuuste haven en een typisch Friese waterstad als sfeerbepalers.

Centraal in Middelsee ligt Wetterstêd. Bij Wetterstêd moet je denken aan stedelijke woonblokken aan een stadsgracht met kades, pleinen, spannende doorkijkjes en een bomenrijke singel. Bij het ontwerpen van Wetterstêd hebben we ons laten inspireren door het straatbeeld in de Friese steden en de elementen die daar voor een aangename leefomgeving zorgen.
De intensieve bebouwing en het stedelijke karakter van Wetterstêd zie je niet alleen terug in appartementen, maar ook in de vernieuwende manier waarop we grondgebonden woningen vorm willen geven. Hierbij willen we de aanwezige ruimte in Wetterstêd zo slim mogelijk benutten en jou in Wetterstêd de mogelijkheid bieden om al je woonwensen waar te maken.”, zo lezen wij op deze site.

In Wetterstêd ontwikkelen wij onder andere 29 geschakelde eengezinswoningen rondom een hof. De woningen in dit projectdeel kennen een grote diversiteit door een geveloriëntatie in zowel de lengte als de breedte van het huis en verschillende bouwhoogtes, met 2 of 3 bouwlagen. Alle tuinen grenzen aan het rustige hof, met een eigen parkeerplaats. De architectuur is geïnspireerd op de Friese eilandwoningen.

Op dit moment is het voorlopige ontwerp in de afrondende fase. De verwachting is dat wij je in het tweede kwartaal van 2023 een update kunnen geven. Als je dat wenst, houden wij je graag op de hoogte van de actuele stand van zaken. Laat hiervoor je gegevens achter via het contactformulier, wij registreren je dan als geïnteresseerde voor dit (deel)project.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons
op of laat uw gegevens achter

pc vastgoed
Oude Boteringestraat 40
9712 GK Groningen

T 050 – 369 41 40
E info@pcvastgoed.nl


    Dhr.Mevr.


    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, lees je in ons privacy statement