Rijwoningen Middelsee, Leeuwarden

In ontwikkeling
Project type: Rijwoning

Omschrijving

Wonen in Waterstad Middelsee – Leeuwarden

Hier komt iets bijzonders boven water!” schrijft de gemeente Leeuwarden op de speciale site die ze voor deze nieuwe wijk hebben gelanceerd.

“Middelsee is de nieuwe wijk van Leeuwarden, direct onder het Van Harinxmakanaal. Geen brave nieuwbouwwijk maar een echt stuk stad met zo’n 3200 woningen. Compact opgezet maar met veel water en groen. Met een robuuste haven en een typisch Friese waterstad als sfeerbepalers.

Centraal in Middelsee ligt Waterstad. Bij Waterstad moet je denken aan stedelijke woonblokken aan een stadsgracht met kades, pleinen, spannende doorkijkjes en een bomenrijke singel. Bij het ontwerpen van Waterstad hebben we ons laten inspireren door het straatbeeld in de Friese steden en de elementen die daar voor een aangename leefomgeving zorgen.
De intensieve bebouwing en het stedelijke karakter van Waterstad zie je niet alleen terug in appartementen, maar ook in de vernieuwende manier waarop we grondgebonden woningen vorm willen geven. Hierbij willen we de aanwezige ruimte in Waterstad zo slim mogelijk benutten en jou in Waterstad de mogelijkheid bieden om al je woonwensen waar te maken.”, zo lezen wij op deze site.

In Waterstad ontwikkelen wij onder andere 29 geschakelde eengezinswoningen rondom een hof. De woningen in dit projectdeel kennen een grote diversiteit door een geveloriëntatie in zowel de lengte als de breedte van het huis en verschillende bouwhoogtes, met 2 of 3 bouwlagen. De tuinen grenzen aan het rustige hof.

Op dit moment is het voorlopige ontwerp in de afrondende fase. De verwachting is dat wij je in het vroege najaar van 2021 een update te kunnen geven. Als je dat wenst, houden wij je graag op de hoogte van de actuele stand van zaken. Laat je gegevens achter via het contactformulier, wij registreren je dan als geïnteresseerde voor dit (deel)project.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons
op of laat uw gegevens achter

pc vastgoed
Oude Boteringestraat 40
9712 GK Groningen

T 050 – 369 41 40
E info@pcvastgoed.nl


    Dhr.Mevr.


    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens, lees je in ons privacy statement