Het Bolwerk Middelsee, Leeuwarden

In verkoop
Project type: Eengezinswoning

Omschrijving

Het Bolwerk: Stads wonen in Wetterstêd

Wonen in Wetterstêd Middelsee – Leeuwarden

“Middelsee is de nieuwe wijk van Leeuwarden, direct onder het Van Harinxmakanaal. Geen brave nieuwbouwwijk maar een echt stuk stad met zo’n 3200 woningen. In Wetterstêd ben je omringd door straten waarin de architectuur geïnspireerd is op de klassieke Friese steden, zoals Workum, Dokkum en Sloten, met veel water en groen.. Bovendien bevindt het centrum van Leeuwarden zich op loop-, fiets- en vaarafstand.

Het Bolwerk is een project met 29 karakteristieke woningen. Bestaande uit 5 charmante woningtypen waarin de verscheidenheid van de oorspronkelijke vestingsteden terugkomt. Met aan de west- en noordzijde een pad langs de waterkant. In sommige gevallen zelfs met voortuin.

De woningen hebben een eigen tuin met (fietsen)berging en privé parkeerplaats. Of een eigen parkeerplaats in het aangrenzende gemeenschappelijke middengebied. En elk huis heeft een verschillende gevelkleur, dus elke woning is uniek! Natuurlijk mogen klassieke details zoals rollagen, de raamindeling met stenen vensterbanken en een bijzondere ‘sluitsteen’ met huisnummer niet ontbreken. Zo onderscheidt Het Bolwerk zich als een charmant stukje Wetterstêd.

De woningen van de eerste bouwfase zijn inmiddels allemaal verkocht, de bouw van deze woningen (fase A t/m C) start al in mei 2024! De verkoop van de woningen in de tweede bouwfase is in volle gang, waarbij de laatste beschikbare bouwnummers nu ook in verkoop zijn gebracht. Het betreft de 6 meest zuidelijk gelegen woningen: fase E. De start van de bouw van deze tweede serie (fase D en E) staat gepland voor het najaar 2024.

 

Wilt u ook wonen in Het Bolwerk? De beschikbare bouwnummers en meer informatie vindt je op de projectsite: https://www.woneninhetbolwerk.nl/.

 

Ontwerp door: VdpArchitecten uit Groningen

Gebouwd door: Notebomer Surhuisterveen B.V.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met de makelaars van dit project

Makelaardij Friesland
T (058) 244 91 00
E nieuwbouw@makelaardijfriesland.nl

of

Makelaardij Hoekstra
T (058) 233 7 382
E nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl