Wetter Wenje Middelsee, Leeuwarden

In aanbouw
Project type: Waterwoningen

Omschrijving

Wonen aan het water in Middelsee

Wetter Wenje: Wonen aan het water in Middelsee – Leeuwarden

Hier komt iets bijzonders boven water!” schrijft de gemeente Leeuwarden. Lees er alles over op de speciale site die ze voor deze nieuwe wijk hebben gelanceerd: https://middelsee.nl/

Centraal in Middelsee ligt Wetterstêd. In dit deelgebied ontwikkelen wij onder andere 8 vrijstaande waterwoningen. Deze 8 vrijstaande woningen kenmerken zich door de ligging aan het water, wat een ultiem vrijheidsgevoel geeft. De woningen krijgen een ruime living met een open keuken aan de waterzijde, grenzend aan het buitenterras. Er zijn 3 slaapkamers en alles is gelijkvloers. Iedere woning krijgt een eigen privé parkeerplaats voor één auto, een royale (fietsen-)berging en heeft een ligplaats voor een bootje. Naar wens wordt een alternatieve indeling van slaap-/werkkamer(s) en/of  een extra badkamer voor kopers gerealiseerd. of kon worden gekozen voor een hoger plafond in de woonkamer voor een extra ruimtelijke beleving.

Alle woningen zijn inmiddels verkocht en de bouw is gestart! Bouwbedrijf De Vries koerst erop de woningen voor het einde van 2024 aan de kopers te leveren.

 

Ontwerp door: VdpArchitecten uit Groningen 

Gebouwd door: Bouwbedrijf De Vries Leeuwarden B.V.

20230329 FUNDA_situatie_logo_WetterWenjeMiddelsee
BGG
nivo1
zijgevel/westgevel
zijgevel.oostgevel
20230329 FUNDA_situatie_logo_WetterWenjeMiddelsee BGG nivo1 zijgevel/westgevel zijgevel.oostgevel